Injectoren

Een belangrijk onderdeel bij het juist afstellen van een motor is het injectiesysteem. Wanneer je injectoren niet allemaal dezelfde opbrengst hebben kan dit zelfs tot fatale motorschade leiden. Wij kunnen tot 6 injectoren tegelijk testen.

Tijdens de testen wordt niet alleen de opbrengst bekeken wanneer de injector constant open staat maar er worden verschillende testen uitgevoerd zoals acceleratie testen, flow testen, etc. Ook het sproeibeeld van de injectoren kunnen we in onze injectortest bank goed controleren.

In deze video zien we injectoren welke een groot verschil in sproeibeeld en opbrengst hebben. Dit was ook terug te zien in de 4 gas test bij zowel de APK als bij ons op de testbank.

Voor meer informatie en de prijs voor het testen van injectoren kunt u ons per email of telefonisch bereiken.

Wij leveren nieuwe matching pairs injectoren van het merk Bosch en Pico.
Voor de Pico injectoren kunnen we ook de verschillende pasbussen leveren om de bosch injectoren te vervangen voor deze snellere Pico Injectoren.

Injector test bank

Een belangrijk onderdeel bij het juist afstellen van een motor is het injectiesysteem. Wanneer je injectoren niet allemaal dezelfde opbrengst hebben kan dit zelfs tot fatale motorschade leiden. Wij kunnen tot 6 injectoren tegelijk testen. Tijdens de testen wordt niet alleen de opbrengst bekeken wanneer de injector constant open staat maar er worden verschillende testen uitgevoerd zoals acceleratie testen, flow testen, etc. Ook het sproeibeeld van de injectoren kunnen we in onze injectortest bank goed controleren.In deze video zien we injectoren welke een groot verschil in sproeibeeld en opbrengst hebben. Dit was ook terug te zien in de 4 gas test bij zowel de APK als bij ons op de testbank.Voor meer informatie en de prijs voor het testen van injectoren kunt u ons per email of telefonisch bereiken.

Geplaatst door FreddyCane op Vrijdag 23 februari 2018

Onderstaande foto’s zijn van een niet matching pairs injectoren.
Dit laat zien wat sommige injectoren van hetzelfde merk en type kunnen afwijken.

Een bosch injector vs een Pico injector inclusief adapterbus: